Annerledes 17 mai

Håper dere har hatt en fin dag så langt det lar seg gjøre. Vår dag har vært stille og rolig. Siden dagen i dag ikke ble som det pleier så tok jeg meg jaggu ei treningsøkt. Jeg tok ikke en hardt økt men tenkte det var deilig var deilig å kunne få en god start på dagen.

Økten jeg tok ble dette: en tabata med markløft, så tok jeg 4 runder med disse øvelsene: sidehev bein 12 pr bein, 10 m sumowalk, 10 m sidewalk og 20 hofteabduksjon. Og så avsluttet jeg med pull up programmet jeg har fått. Så det var godt å få inn en økt.

Etter økten ble det en god frokost og så på 17 mai sendingen på NRK super med sønnen min. Det var artig å se på. Vi så på det fram til kl 13.00. Så gikk vi ned på rådhusplassen her i Haugesund for å høre på korpset spille nasjonalsangen.

Så var det tilbake hjem og fortsette å se på 17 mai sendingen. Rett før kl 15.00 dro vi bort til kinoen for å se på Flukten over grensen. En fin film om hvordan det var for jøder å flykte under krigen. Dette var om barn som flyktet.

Så dette ble en stille og rolig dag for oss. Må si det var litt deilig å slippe å styre med pentøy og rekke å se toget og store folkemengder. Bare ta det helt piano. Er ikke så glad i store folkemengder. Så det stresset der er det deilig å slippe.

Skjønner det er litt kjedelig for barna at det ikke ble helt som det pleier på denne dagen. Men neste år satser man på en vanlig 17 mai feiring.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *