Trening i regnvær

Etter å ha sendt sønnen min på skolen, ble det trening kl 9 som vanlig for meg. Det pøs regna. Hadde ikke så veldig lyst til å dra og trodde kanskje mange hadde meldt seg av timen pga været. Men der tok jeg feil.

Når jeg kom var det full time. For jeg trodde jeg kom til å bli sendt hjem pga av lite folk som var påmeldt. Men bare vi kom i gang gikk det greit. Vi starter med litt oppvarming. Og en liten joggerunde og noen boxjump/step up over.

Selve økten besto av 5 runder med 30 box jump over og 600 meter løping. Jeg skalerte til step ups over. Har en liten mental sperre med å hoppe på boxen. Og når det regnet så turde jeg i hvert fall ikke. Jeg vet jeg klarer å hoppe. Har gjort det noen ganger, men det er et eller annet som stopper meg fra å gjøre det hele tiden.

Hun som sto ved siden av meg og jeg gjorde dette til en team økt. Vi hoppet/gikk over boxen samtidig. Og løpte sammen. Det hjalp veldig for oss og gjøre det sammen. Det har mye å si for det mentale å gjøre det sammen. At det blir lettere sammen.

Det var friskt og godt på trening, men med all den jogginga så var det litt godt også. Veldig fornøyd med å fullført økta i dag. Fins ikke dårlig vær, bare dårlig klær?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *