Bra utetrening og personlig oppfølgning

I dag skinner solen fra en skyfri himmel. Og det er så godt. Det var så deilig å trene å trene i solen i dag. Det var full time i dag. Glade mennesker som er glad for å trene sammen igjen. Dette var en bra ute trening.

Jeg er så utrolig støl i dag etter treningen fra i går og iforgårs. Så merker at jeg har drevet med hjemme trening i 2 måneder. Får ikke pushet seg på samme måte hjemme som på timer på treningen. Merker jeg får litt mer energi av å trene sammen med andre og jeg pusher meg mer også.

Nå har jeg valgt å få personlig oppfølging med pt fra CrossFit Verftet for å få kontroll på matinntaket og vektnedgang. Har skrevet om flexikost tidligere, og det er bra. Men for meg så trenger jeg litt ekstra hjelp og oppfølging nå i en periode.

Så i dag veide jeg meg på en inbody vekt, for å få mål av muskelmasse, fettmasse og vekten, den sier noe om hvilken vekt en skal legge seg på også. Har tatt før bilder. Så da får vi se fremgang på den måten også. Nå skal jeg ha oppfølging i åtte uker fremover. Så dette blir spennende tid fremover.

Treningen går fint. Så nå er det å jobbe mot at jeg får en like god vane med et sunt kosthold som med treningen. Jeg vil treffe på denne pt`n hver gang jeg er på treningen. Så da kan hun alltids sjekke inn med meg og høre hvordan ting går.

Men vi skal ha fast møte ansikt til ansikt hver andre uke og over nett hver andre uke. Så det blir et fast møte hver uke på en eller annen måte.

Er veldig spent på vektnedgangen på de neste 8 ukene. Krysser fingre for at dette blir bra. Vil føle meg vel i min egen kropp. Og kroppen min har det bedre med å være litt lettere. Jeg har nå noen mål å jobbe mot nå. Og det er viktig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *