Alle årstider på samme tid og trening

I dag har vi alle årstider på en og samme tid. Det ene øyeblikket snør det, så er det sol, for så til å bli overskyet og så litt regn. Sånn er det av og på i dag. Skulle ikke tro vi var i Mai.

Jeg var på CrossFit time kl 9 og det begynte å snø akkurat i det vi skulle til å starte trening. Med litt vind så var det litt kjøling. Men det hjalp med litt oppvarming og det sluttet å snø fort igjen og solen tittet litt frem også.

Det var en team 2 tok økt. Selv om at vi holdt en meters avstand. Så hadde vi en team økt. Og det gikk fint. Det går helt fint å holde smittevern tiltakene på trening.

Vi startet med at den ene skulle ta double unders eller singel unders. Mens den ene hoppet tau, holdt den andre stang med vekt på. Og så byttet vi på.

Deretter tok vi markløft annen hver gang frem til vi hadde tatt 150 reps til sammen. Så var det tilbake til hoppetau og barbell hold. For så avslutte med å dele på 150 situps.

Det var en veldig fin økt. Og så var det så gøy å få løfte med stang igjen. Har savnet det nå vi har måttet trene hjemme. Markløft er en av de øvelsene jeg liker best og mestrer best. Så godt å se det var på planen i dag.

Er så støl etter gårsdagen. Kjenner det godt i låra og skuldrene etter gårsdagens økt. Det blir nok ikke bedre etter dagens økt. Men jeg skal takle litt stølhet, for jeg er så glad for å være tilbake og kunne trene Crossfit igjen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *