Første utetime

I dag var det dags for første time etter lockdown på CrossFit verftet. Og det foregikk ute selvfølgelig. Timen startet kl 9 og var full booket. Vi var heldige med været. Solen var fra og til og det blåste litt, men vi fikk fort varmen.

De har målt opp og ordnet det sånn at vi holder 1 meter avstand. Når vi skulle løpe hill run sørget coachen for  at vi fikk holdt avstand. Han telte til tre så kunne neste person løpe. Og det funket fint. Vi måtte også passe på at vi dro ganske så fort igjen når timen var ferdig. Dette funket veldig bra.

Vi starter med en god oppvarming. 3 runder med Hill run, 10 air squats og 10 push up. Og så selve økten var tabata med de disse øvelsene: Air squat, push up og jumping lunges.  Og det gjorde vi to hele ganger. Gelè armer og bein.

Men samtidig godt også. Utrolig godt å komme bort dit å være på en time og treffe de andre jeg trener sammen med. Fikk skravla litt med ei jeg er mye sammen med der borte. Så det var helt fantastisk å være i gang igjen. Begynner å kjenne på en normal hverdag igjen.

Det begynte å sludde akkurat i det vi var ferdige med timen. Så snakk om flaks. Håper det er opphold i morgen fra kl 9-10. Gleder meg til morgen alt. Utrolig glad for at denne ordningen ble til. Og nå er det bare å be til vær gudene om oppholdsvær i det minste.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *