De to siste dagenes treningsøkter

I går hadde jeg ikke lyst til å trene i det hele tatt, men gjorde for det om. Jeg føler meg så mye bedre når jeg har fått trent. Det var tungt i går. Men jeg var så glad for at jeg gjorde det. Man angrer ikke på en treningsøkt.

Gårsdagens økt ble denne:

For time:

30-20-10

 • Burpees
 • Airsquats
 • Situps

Hvil i 3 minutter

10-20-30

 • Burpees
 • Airquats
 • Situps

Første delen så begynner man med 30 reps av de forskjellige øvelsene. Så tar man 20 og så 10. Hviler i 3 minutter og så begynner man med 10 reps av hver øvelse og så 20 og så 30. Det var utrolig seigt på slutten men kom meg igjennom. Så ble det pull ups program.

Dagens program besto av en gjentakelse av forrige torsdags økt. Den tar fint på lår og rumpe.

5×3 minutters amrap

 • 20 Walking lunges
 • 20 deadlifts med manualer

Det ble ti runder totalt. 2 runder pr amrap. Svetten renner. Jeg avsluttet med litt mer rumpetrening. Tre runder med disse øvelsene:

 • sumowalk
 • sidewalk
 • sidehev 12 på hvert bein.

Det svir godt i rumpa når du gjør disse øvelsene. Heldigvis var treningslysten tilbake i dag. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *