Bra hjemmeøkter

Den siste uken har gått veldig fint. Jeg holder godt på treningen i disse dager. Og det er jeg glad for.

Jeg har hatt mange bra hjemmeøkter de siste dagene. Helt utrolig hva man kan utrette uten for mye utstyr. Og det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan bruke som utstyr til treningen. Og det finnes mange bra kroppsvekt programmer som er bra og effektive. Så man trenger ikke utstyr for å trene bra.

Jeg var veldig spent og litt bekymret meg litt for hvordan det skulle gå med treningen. Siden jeg er vant med å trene med utstyr og trene tungt. Men jeg har blitt veldig bra overrasket. Har hatt mange knall bra treningsøkter hvor du har fått tatt deg ordentlig godt ut og svettet masse.

Har klart å bli støl etter noen av øktene også. Så har fått brukt kroppen godt. Er veldig glad for at det blir lagt ut treningsøkter i facebook gruppen CF Verftet. Tror ikke at jeg hadde trent like bra om jeg skulle ha funnet min egne programmer. Hadde ikke klart å komme opp til det nivået som disse programmene er.

Tirsdag 31 ble det denne økten:

En amrap på 15 min:

 • 30 Grasshoppers
 • 15 Ground to overhead
 • 60 singel unders

En skikkelig svettefest. Men de fleste øktene jeg tar er jo det. Greia er at man trenger ikke lange økter for at det skal bli en veldig bra økt.

Onsdag 1 april ble det denne økten:

For time: 50-40-30-20-10

 • Backpack front squat
 • Backpack push press

Her begynner du med 50 repetisjoner av hver øvelse og så går du ned til 40 reps og sånn gårde nedover til 10.  Jeg avsluttet så med pull up programmet jeg har fått.

Torsdag 2 april ble det denne økten:

5×3 minutters amrap med 90 sekunders hvile mellom hver amrap

 • 20 Walking Lunges
 • 20 Dumbell deadlifts

Jeg avsluttet med noen situps.

Fredag 3 april Ble det en jogge tur. Det hadde kommet litt snø. Så det ble en frisk og god morgen tur. Fristet ikke så veldig når jeg så det snødde men det haddet stoppet innen jeg skulle ut og løpe. Det ble pull up program når jeg kom hjem.

Lørdag 4 april ble det denne økten:

20 minutters amrap:

 • 20 push ups
 • 30 en fots V-up
 • 40 airsquats
 • 1 min planke

Dette ble gjort via zoom sammen med de andre medlemmene fra CrossFit Verftet. Coachen ledet timen. Kjekt å få gjort det med andre.

På søndag 5 april:

Den ble en gjentakelse av en annen økt.

20 minutters amrap:

 • 20 backpack squat
 • 5 strict press
 • 20 backpack step ups

Da hadde jeg en sekk som veide 10.1 kg. Brukte manualer på strict press.

I går ble det en 25 minutters joggetur. 3.27 km ble det. Når jeg kom hjem ble det en økt fra pull ups programmet. I går ble jeg nominert til ukens kuleste medlem hos CrossFit verftet. Det går på å holde motivasjonen oppe i disse tider og holde treningen i gang i disse tider. Hver uke nominerer de et nytt medlem så lenge de må holde boxen stengt.

Og i dag ble det en 10 minutters amrap:

 • 10 air squats
 • 9 DB snatches høyre arm
 • 10 push up
 • 9 DB snatches venstre arm

Tok litt rumpetrening etter det.

En veldig fin treningsuke dette. Er fornøyd med den. Må neste uke bli like fin og god.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *