Lørdags økta

I dag tok vi lørdags økta via zoom. Det var veldig kjekt. Vi var ganske mange pålogget. Så det var veldig bra. Lørdager er det normalt noe som heter Bring a friend på CrossFit Verftet. Det er en gratis time hvor mange kan komme å prøve CrossFit. Vi som trener der til vanlig kan være med på disse timene. Det er plass til 20 stk på timen.

Vi som trener der kan ta med en venn som har lyst å prøve en time eller så kan du komme alene. Jeg kjente ingen som trenet på Crossfit Verftet. Når jeg gikk over til å trene CrossFit var jeg veldig klar for en forandring. Man blir fort kjent med folk.

Så dagens bring a friend gikk over zoom. Vi kunne dele linken med venner hvis vi ville det. Det var sjefen sjøl som hadde timen. Han var med på treningen også. Det ble en real god svettefest. Vi begynte med litt oppvarming før selve økten. Her er økten vi tok hvis du vil prøve:

6 x 3 min amrap
A.
30 Jump overs
20 Chair Dips
———-
B.
30 jump overs
20 sit-ups

Hvil 1 minute mellom hver 3 minutt

Jump Overs: Her finner du deg enten en liten krakk eller bygger opp noe og hoppe over. Vi ser for oss knehøyde eller lavere i dag. Vi ønsker en høyde som gjør at vi kan hoppe 30 stk uten pause. Du skal gjøre a og b annen hver gang. amramp står for As many reps (rounds) as  possible.

Så man kan få til en skikkelig knall økt hjemme også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *